Veckan som gått har inte innehållit speciellt mycket hundaktiviteter vilket gör att hundarna hittar på egna sätt att aktivera sig.  
Izi har levererat varje grej som hon funnit på promenaderna och det är allt från en slängd pappersservett till en hjälm. Japp, du läste rätt.
Hon stannar, börjar skanna runt och kvarglömd på parkbänken finner hon den. Att den sitter fast på armstödet bekymrar henne föga utan hon lyckas med konststycket att trassla lös den och kommer glatt och levererar den till mig, allt för att få godis. Gizmo letar väl mer efter doften av den där löptiken som befinner sig i området men hänger ibland på Izi i hennes uppletande iver. 
När vi på torsdagen fick en inneboende på besök över helgen bestämde han sig för att denna uppenbarelse var nog löptiken och han blev kär och tillbringade mycket tid med att trånande ligga i denne besökares knä.
Fredagen var vi på begravning för en familjemedlem och det blev en händelselös dag för hundarna men när vi kom hem tog jag en lång skogspromenad i fullmånens sken med dem och det var något som både de och jag njöt av. Resten av helgen var dock energin på noll så jag kände att det inte var rätt tillfälle att träna trots att jag bokat träningslokal.