Under veckan som gått har vintern gjort ett omtag och det har kommit snö men lite träningspass blir det hemma, Gizmo är så taggad och det lyser i ögonen på honom, hoppas  nu att jag kan bibehålla detta engagemang.
På måndag jobbade jag kväll vilket känns helt ok för när maken kommer hem har Izi både kräkts och bajsat inne och han får börja städa. Blir naturligtvis orolig för gamla damen men vi kommer fram till att det troligen beror på gårdagens märgben och hon har mått bra resten av veckan.
Under onsdagens ledighet blev det en lång dagstripp med hundarna och jag fick även sällskap av äldsta dottern. Var lite förädiskt då det var halt under snön och det blev både varmt och jobbigt samt resulterade i träningvärk senare under veckan. Men tillslut nådde vi toppstugan och nu skulle vi belönas med en massa gott fika, dock var vädret inte det bästa så det blev en snabb fikastund i blåsten. Väl hemma igen virade jag in mig i filt, satte mig på golvet med hundarna och myste.
Den lediga fredagen blev det också en skogstur men på annat ställe och utan sällskap men med bättre väder, dock kändes onsdagens halkiga promenad i benen på väg uppför berget.
Hittar ett perfekt träd i en glänta och där sitter vi länge och njuter av solen. Hundarna strosar runt sen de ätit sina grisöron, jag däremot har lyckats tappa både frukt och mitt vatten ur ryggsäcken så när hungern börjar bli svår packar jag ihop. Hittar inget fika på vägen tillbaka till bilen men på bilens tak ligger iallafall solglasögonen som jag hade glömt. Virrpanna!