Idag har både maken, jag och hundar slöat då vädret inte var så kul. När jag öppnade dörren till garderoben och de fick sitt lördagsgodis i form av tuggben mitt på dagen såg de till att börja med ovanligt fåniga ut. Sedan låg de tillsammans på mattan och tuggade, bytte ben med varandra och myste. Det kan låta underligt att ha hundben i garderoben men i stugan är det "compactliving" så där ryms även stövlar, ryggsäckar, dammsugare, klövjeväskor, klotång, värmeljus med mera. Mer udda är kanske att använda kakburken till hundgodis.
På kvällskvisten åker jag iväg till min härliga skog för kvällsrastning och blir så ledsen. De håller på att röja och det kan väl behövas men oftast blir det mer skövla och lämna allt i kaos och dessutom har de satt bom över vägen, eller bommen har funnits där i alla år men aldrig använts. Suck!
Jag åker iväg och bestämmer mig för att  utforska en ny väg men där kom det folk på fyrhjulingar så jag vände och åkte till nästa ställe där jag brukar lägga spår och tog promenaden och hundarna röjde av sig dagens ej använda energi. På väg tillbaka på skogsbilvägen möter jag en traktor och strax efteråt en skogsmaskin, men herregud borde inte folk hålla sig hemma en lördagskväll så jag bara får vara ifred.......