Har nu landat i lättnads känslan och dagarna rullar på och jag inser vilken lyckogumma jag är som har en hund på drygt 6 år som enbart varit till veterinären för vaccination.
Turen fortsätter att infinna sig, när jag åker till djuraffären för att inhandla ett täcke så finns det två kvar då det är utförsäljning och ett av dem är i Gizmo´s storlek och med 50% rabatt.
Hur stor är den chansen? Nu har jag ju "sparat" 350 kronor och måste naturligtvis handla nått extra så det blir ett Flexikoppe!!!! som dessutom finns i limegrönt, tur igen.

Jag som alltid ondgjort mig över detta påfund har nu upptäckt fördelarna, då vi ska försöka få Gizmo att skritta och inte själva är så spring kunniga så var det ett bra alternativ. Jag däremot kommer att få förslitningsskador av att bära på koppeldosan.

Gizmo njuter livets glada dagar med täta rastningar och massage och börjar redan bli understimulerad. Han hittar på egna upptåg inomhus, jagar leksaker, levererar grejer och sitter i vägen om vi tittar på Tv.