Så har jag då äntligen tagit mig tillbaka på jobbet och även om jag fortfarande är lite hes så tror jag att det kommer att gå bra. Inatt har det stormat som sjutton och Atlas tyckte det var lite jobbigt under kvällen men sen insåg han att det inte åskade och gick och lade sig.
På morgonens rastning är Izi och Gizmo lyriska för "det ligger ju pinnar överallt". På väg hemåt drar en gubbe igång motorsågen för att kapa av ett träd som fallit över gångvägen och Gizmos reaktion är att rusa dit och kolla trots att det är nästan 100 meter bort , fast jag får omgående stopp på honom. Men han borde ju rimligtvis först stanna till och fundera på vad det är för något som står hukande med konstiga kläder och hjälm. Men så funkar inte "Ärthjärnan".
Annat var det igår kväll när husse rastade och det passerade en ung kille med huvjacka, då skulle det minsann "boffas". Nu är han i och för sig van vid reflexjackor, hjälm med visir och motorsåg då både jag och husse nyttjar det i stugan, men jag brukar ha huvjacka också, så jag blir inte klok på hans prioriteringar.

När jag kommer hem på eftermiddagarna är hundarna extra glada och då har jag passat på att nyttja den energin hos Gizmo och vi har ganska snabbt stängt in oss i sovrummet för att träna.
Han är jättekul att träna (just nu) och förutom vanlig träning, introducerade jag en skärbäda som target för bakdelskontroll och där var han snabblärd. En kunskap som kan komma bra till pass framöver.

 När han inte sitter och blickar ut över "ägorna" så ligger vår prins på divanen och latar sig.