Nu när Gizmo inte skall springa i skogen utan koppelrastas på rätt släta ytor ett tag blir det inte så mycket att blogga om. Så jag får gå in på mer mänsklig blogg av privat karaktär.
I helgen har jag äntligen lyckats skruva ihop den gästsäng jag köpte redan i januari. Först var det undanstädning efter jul, resor och hundträningar för att sedan bli en stugan säsong som varat väldigt länge. Jag började förra helgen men saknade skruvdragaren som fortfarande var kvar i stugan men i lördags fick jag assistans av maken och då var det gjort på några timmar.
På söndagen var abstinensen överväldigande och jag lämnade en ylande Gizmo när jag tog ryggsäcken gick en lång skogspromenad med äldsta dottern. Vi har gjort några mindre lyckade svängar tidigare men när vi några timmar senare kommer hem igen så är dottern och jag överens om att vi nu avslutar höstens svampletarvandringar på topp. Nu ligger fyra kilo kantareller på torkning.