Oj, vilken suverän sommardag med sol och värme. Tillbringade förmiddagen i stugan och försökte göra lite nytta trots värmen och nuvarande projekt är trappen som ska byggas om, det är hundarnas favoritplats där man kan sola och hålla span på alla som passerar. 
Men tillslut var vi tvugna att ge upp för det blev olidligt varmt så vi gick ner till bryggan och badade istället, men sen var det bara att packa ihop och åka in till stan då det var sökträning på eftermiddagen.
När vi samlas i skogen börjar det mörkna på himlen och vi känner några regndroppar komma men mer än så blir det inte och den tryckande värmen blir kvar.
Hundarna hade det jobbigt i sökrutan som gick uppför på ena sidan och de små hundarna fick kämpa extra mycket då blåbärsriset var högt. Gizmo hade inget problem med något av det med sina långa ben, men däremot ville han gena i rutan och han fick springa ut många gånger men han hittade sina figgar och kommer igång med skallet och han har bestämt sig för att ha liggande skallmarkering av figgarna. Vi beslutade oss för att backa ett steg då han gärna ville spåra figgarna och avslutade med en liten synretning för att få till ett rakt skick.
Efter många timmar i skogen och en stunds träning blir det samling och fika innan det är dags för hemfärd och på hemvägen funderar jag på vart fem timmar har försvunnit.

Izi bevakar ägorna