Fredag: För att komma igång så försöker jag hitta min inre hundnörd och vad gör i så fall en sån person en fredagskväll om inte tränar hund. Direkt efter jobbet blev det en sväng till en träningslokal och trots att Gizmo aldrig varit där tidigare så skötte han sig mycket bra redan från början. Jag däremot var otroligt ofokuserad och det blev en salig blandning av allt men framförallt mycket snabba och annorlunda belöningar. Gizmo gillar att springa i tunnel och då fick han göra det och apporteringen belönades med jakt av liten pastejburk. Kändes som en bra träning även om den var ostrukturerad.
Lördag: När andra lämnar promenadslingor och slalombackar för att åka hem och njuta lördagskvällen i soffan då dyker vi upp för en promenad där Gizmo går med klövjeväska. När det är gjort tar vi en skogsrastning så han får sträcka ut och "gå ur sig" innan vi åker hemåt. 
Söndag: Det börjar lugnt med sovmorgon och mys men på eftermiddagen är det bokat ännu ett träningspass i inomhuslokalen och när vi kommer så lämnar ett dussin småhundar lokalen.
Oj,oj vad Gizmo hade det jobbigt men så fort vi kom in i lokalen så var han inte alls så luktfixerad som jag trodde han skulle vara. Idag hade jag något bättre planering än häromdagen men för att inte köra slut på Gizmo´s engagemang så tog vi en paus med mys också.
Helgen avslutas sedan med päls och tassvård och belönas med märgben.