Sovit dåligt, jag har ju känt mig hängig i helgen och nu börjar det visa sig varför, en förkylning är på gång. Vaknar och Gizmo har gjort "fina" små pölar på golvet och mår inte heller så bra.
Känns mindre roligt med tanke på att vi ska åka på kurs i morgon. Inhandlar en stor påse rehabilitering från apoteket till mig och Gizmo.
Dagen fortsätter med att ställa till oreda, jag tappar ut medicinburken, lyckas spruta vatten över hela mig, snubblar i trappen och slår i mitt knä osv.
Hoppas eftermiddagen lugnar ner sig så jag törs sätta mig i bilen och köra söderut.

Eftermiddag: När jag kommer hem står maken och kokar ris som jag kan ta med mig och då Gizmo inte verkar speciellt påverkad av att ha varit dålig i magen så packar jag in oss i bilen och åker söderut. Naturligtvis får jag åka på irrfärder då E4:an är avstängd men denna gång klarade jag av det utan att åka fel.
21.00: Har anlänt till mitt natthärberge i mörkaste skogen strax väster om Skogstibble, ingen Pelle Svanslös siktad, dock har Gizmo lokaliserat en släkting under ett av husen. Dessutom var han tillräckligt pigg för att ta en egen inspektionsrunda i mörkret medan jag packade ur bilen. Mycket spännande dofter på en lantgård och vi går genom fårhagen till vårt boende. Nu har han fått lite mat uppblött i risvatten och jag hoppas innerligt att han inte blir dålig i natt då det är fina trasmattor och trägolv  vårt rum. I rummet utanför finns det massor av go´saker, allt från tunnbröd och marmelad till jättehärliga fårfällar att leka med, f
ör en galen Gizmo. Även om morgondagens kurs heter relation och kamp så vill jag inte starta den med osämja och kamp om tusenkronors fårfällar så jag har stängt in oss.