Måndag blev en vilodag och ett försök att hitta inspiration och motivation efter helgen och vädret kändes lika nerstämt som mig själv. 
Tisdag åkte jag till klubben och trots vädret som bestod av regn eller mer regn så slöt träningskamrater upp för träning och upplyftande pepp.
Började med plananträde innan Gizmo hört eller sett vilka som stod på planen, länkade de tre första momenten och även om han till en början var lite ouppvärmd så gick han bra i fria följet och sen blev det bara bättre. Ställandet på inkallningen var godkänt och framåtsändandet likaså.
Han gjorde en liten lov runt den största vattensamlingen men på det stora hela var det ok. Lydnaden kändes riktigt hyfsad förutom krypet som nu spökade ordentligt vilket helt säkert berodde på det blöta underlaget. När vi var klara var det Galna Gaffe med matte som tog en vända på lydnadsplanen och vi försökte komma med tips. 
Onsdag var en av mina träningsvänner kvällens instruktör men då vädret även denna kväll bjöd på regn åkte jag och köpte en riktig regnjacka innan det blev träning. Tror jag hittade något ikväll som peppade Gizmo, nämligen när jag nynnade på Indiana Jones. Jag brukar låta så när vi busar. Han gick jättefint och var otroligt koncentrerad så det känns som vi är på gång igen, inför nästa tävling.

Izi hon är alltid uppmärksam och koncentrerad  O:-)