Vilodag från hundträning på fredag men när vi kom till stugan blev det en mysig kvällsrastning i den ljusa sommarnatten. Har svårt att fatta att det snart är 1 juni, midsommar och semester inom 1 månad. 
På lördag morgon blev det däremot uppstigning och träff i skogen med några vänner. Det lades spår och uppletanderuta vallades. En av vännerna som hade ett av spåren fick vackert se sig frånsprungen av en mycket spårmotiverad hund och det var en flåsig hund som sedan genomförde sitt uppletande. Jag hade planerat för Gizmo´s första patrullträning för året och med ordentlig motivation. Det gick otroligt bra och han tog både vind och ljud klockrent, känns riktigt bra då årets första patrulltävling infaller i morgon, dagen efter årets första träning.
Jag agerade ljudfigurant för Gaffe och han blev alldeles galen och visste inte riktigt hur glad han skulle bli. Hoppas nu det föll på plats i hans tonårs hjärna. 
Efter träningen åkte jag tillbaka till stugan, vilade en stund innan maken serverade middag och sen tog jag Gizmo och åkte in till stan för att packa inför morgondagen.